ŠOK ZA VOJSKU OBOŽAVATELJICA Raspada se One Directions, četvorka nije produžila ugovore

Cijela vojska obožavateljica diljem svijeta u ožujku prošle godine jedva je ‘preživjela’ vijest kako Zayn Malik napušta One Direction, a sada im se sprema nešto još gore. Prema navodima izvora Us Weeklyja, preostala četvorka – Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne i Harry Styles nisu produžili svoje ugovore, a bend će se raspasti.

Prije pet mjeseci popularni su Britanci najavili ‘dužu pauzu’. Već se tada pričalo o raspadanju benda, ali Niall Horan tada je za Entertainment Tonight rekao kako nema govora o razlatu. “Doslovno želimo uzeti malo vremena da se posvetimo prijateljima i obiteljima; da s udaljenosti vidimo što smo sve napravili tijekom posljednjih godina”.

Izvor US Weeklyja kaže kako je četvorka nakon turneje, koja je završila u listopadu prošle godine, odlučila ne produžiti svoje ugovore. “1D je došao do kraja. Ostat će prijatelji, ali su iscrpljeni i žele vlastite karijere”, dodaje izvor, prenosi US Magazine.

Ipak, neće svi nastaviti kao pjevači. Drugi izvor govori kako je Liam zainteresiran za produciranje i pisanje pjesama, a Harry bi se želio posvetiti glumi. Boy-band je svoju karijeru započeo 2010. godine na britanskom X Factoru.

Komentiraj