Prepustite se profinjenom ozračju i opuštenoj atmosferi Le Bistroa Esplanade i uživajte u kreacijama novog à la carte jelovnika s potpisom chefa, Ane Grgić.

Poznati zagrebački lokal nudi vam zavodljivu kuhinju s dozom pariškog šika.

Nadahnuta ljetom, zavodljivim mirisima i okusima francuske kuhinje, domaćim specijalitetima i najboljim svježim sezonskim namirnicama, kao ambasador inicijative Fish Forward u Hrvatskoj koju provodi WWF (Svjetski fond za zaštitu prirode), chef Ana Grgić je u novi jelovnik uvrstila i jela koja se pripremaju s proizvodima iz održivog ribarstva.

Novi kreativni jelovnik Le Bistroa Esplanade prepun je lokalnih, sezonskih namirnica i slasnih kombinacija: kušajte cvijet tikvice punjen kozjom skutom, hrskave žablje krakove s kremom od češnjaka, proljetne rolice s povrćem i kozicama ili se jednostavno prepustite svevremenskim klasicima poput kremastog rižota, poznate zapečene luk juhe i Esplanade štruklima…

Osobiti okusi i rashlađena selekcija finih vina i pjenušaca na čaše,  izvrsna konobarska ekipa i živopisni ugađaj s daškom uličnog teatra pravo su osvježenje u vruće ljetne dane…

Komentiraj