IVAN SINČIĆ, čelnik Živog zida, reagirao je na izjavu ministrice socijalne politike i mladih Bernardice Juretić, koja je pojasnila kako neće svako novorođenče dobiti 1000 eura pomoći.

“Za razliku od drugih kojima će tih 1.000 eura itekako dobro doći da nekoliko mjeseci žive ili kupe svu opremu koja im je potrebna za novorođenče…”, kazala je ministrica.

Zar tako govori ministrica socijalne politike?
Tko to može živjeti mjesecima sa malom bebom za 1.000 eura?

Tko može mjesecima bez bebe živjeti sa 1.000 eura?
Moj Ksaver će se roditi krajem ljeta. Bogu hvala, od ovih ljudi koji kažu da samo zaslužne bebe (to su valjda one koje pri rođenju postaju članovi HDZ-a) a ne potrebite, imaju pravo na 1.000 eura, ne trebam ništa. Ne bih ni uzeo.

Ali sram vas bilo sve skupa. Na tisuće mama je dalo glas za vašu kriminalnu organizaciju radi te vaše milostinje. Došli ste na vlast takvim obećanjima i vaša djeca od prevarenog naroda imaju mjesečno mnogo više od 1.000 eura. Zar mislite da su vrednija od ostale djece”, napisao je Sinčić.

Komentiraj

FOTO:Nikola Cutuk/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.