Cijena benzina ponovno je porasla, pa je tako litra Eurosupera 95 danas poskupjela za dvije lipe. Sada se ova vrsta goriva prodaje za 10,40 kuna po litri do 10,46 kuna po litri, donosi portal cijenegoriva.

[quote_box_center]Ovo je već šesti tjedan zaredom da cijena benzina nije pojeftinila, a u posljednjih 11 tjedana cijena litre Eurosupera 95 pala je tek jedanput i to sredinom prošlog mjeseca za 10 lipa

Cijena litre Eurodizela kod nekih kompanija nije se promijenila, dok je kod ostalih pala. Ista je cijena ostala na Ini i Tifonu[/quote_box_center]

Ovo je već šesti tjedan zaredom da cijena benzina nije pojeftinila, a u posljednjih 11 tjedana cijena litre Eurosupera 95 pala je tek jedanput i to sredinom prošlog mjeseca za 10 lipa.
Cijena litre Eurodizela kod nekih kompanija nije se promijenila, dok je kod ostalih pala. Ista je cijena ostala na Ini i Tifonu. Litra ove vrste goriva uglavnom se prodaje za cijenu između 9,28 kuna i 9,32 kune.
Najbolje prolaze vozači koji koriste autoplin, jer je cijena ove vrste goriva već peti tjedan zaredom pala. Pojeftinila je za 11 i sada se na većini benzinskih crpki prodaje za 3,34 kune, dok je još uvijek najpovoljniji Plinski centar Zagreb s cijenom od 3,14 kuna. U posljednjih pet tjedana spremnik od 50 litara ove vrste goriva jeftiniji je za 44 kune. Inače, za cijenu jednog spremnika Eurosupera 95, može se natočiti više od tri spremnika autoplina.

Komentiraj