Koliko se god radnja filma ‘Sam u kući’, kojeg pogledamo barem tri puta svake blagdanske sezone, činila nevjerojatna, upravo se nešto slično dogodilo u nedjelju. Jedna je francuska obitelj krenula na ljetovanje na jug zemlje, a nakon što su odvozili gotovo 150 kilometara shvatili su da su na odmorištu autoceste zaboravili – trogodišnju kćer. Tko zna koliko bi se još dugo vozili da nisu na radiju čuli vijest o pronalasku zaboravljene djevojčice.

Djevojčica je ostala sama oko deset sati ujutro na odmorištu južno od grada Valence, a dok su je uočili prolaznici njena je obitelj već ‘prevalila’ dobar dio puta. Obitelj koja ju je pronašla pričekala je d vidi hoće li se njeni roditelji vratiti, a onda su nazvali policiju.

Djevojčica je ispričala policiji da je s roditeljima, bratom i sestrom krenula na plažu, te kako je vidjela očev automobil kako odlazi. Otac djevojčice nazvao je policiju tek oko tri sata poslijepodne, nakon što je na radiju čuo policijsku obavijest o svojoj kćeri. Dva sata kasnije obitelj je ponovno bila na okupu.

Lokalni tužitelji razmatraju mogućnost podizanja optužnice protiv roditelja, prenosi BBC.

Komentiraj

FOTO:Ilustracija: Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.