Savjetodavno tijelo u postupku izvanredne uprave u trgovačkom društvu Agrokor održalo je u srijedu u u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta sastanak na kojem je podržalo mjesečno izvješće o gospodarskom i financijskom stanju te provedbu mjera izvanredne uprave u toj tvrtki.

Članovi Savjetodavnog tijela su na zahtjev potpredsjednice Vlade i ministrice Martine Dalić raspravljali o dostavljenom mjesečnom izvješću o gospodarskom i financijskom stanju kao i provedbi mjera izvanredne uprave u Agrokoru te dali mišljenje na tijek procesa izvanredne uprave, priopćeno je iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Osnova za davanje mišljenja su podaci prezentirani u izvješćima izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka, o kojima je nakon izlaganja povjerenika  i na današnjoj sjednici provedena detaljna rasprava.  Mišljenje Savjetodavnog tijela je pozitivno, a zaključak članova Savjetodavnog tijela na temelju prezentiranih podataka je da se postupak u prva tri mjeseca odvija u dobrom smjeru, ističe se u priopćenju.

Komentiraj