Izbornik meksičke nogometne reprezentacije Miguel Herrera odbacio je tvrdnje da je udario novinara u zračnoj luci u Philadelpiji nakon što je njegova momčad osvojila Gold Cup pobjedom od 3-1 nad Jamajkom.

 

  • Meksički izbornik poznat je po burnom temperamentu.

 

 

 

Novinar Christian Martinoli iz televizijske kuće Azteca izjavio je za “AS Mexico” da se Herrera, kada ga je vidio, zaletio prema njemu i  udario ga u vrat, a onda ga je tražio da se obračunaju izvan aerodroma. Herrera ga je htio udariti još jednom, ali je između njih dvojice stao drugi sportski novinar. Martinoli je bio dosta kritičan prema Herreri za vrijeme Gold Cupa.

Herrera međutim odbacuje tvrdnje da je udario Martinolija priznajući samo da ga je gurnuo. “Gurnuo sam ga”, kazao je Herrera. “Svađali smo se i ja sam ga gurnuo.”

Meksički izbornik poznat je po burnom temperamentu.

Pobjedom nad Jamajkom Meksiko je osvojio rekordni sedmi naslov.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.