O budućnosti Cristiana Ronalda u Real Madridu naveliko se piše već neko vrijeme, mediji su počeli špekulirati kako bi predsjednik Reala mogao učiniti ‘nezamislivo’ i prodati Ronalda nekom od nogometnih velikana kako bi krenula ponovna izgradnja momčadi sa Santiago Bernabeua.

Za usluge Ronalda ‘zagrijani’ su i United i PSG. Ronaldo je u četvrtak dao intervju za AP, a na pitanje postoji li mogućnost da pređe u Barcelonu ili u redove nekg drugog Unitedovog rivala Portugalac je odgovorio: “Malo je teže, ali… igrati u Barceloni bilo bi gotovo nemoguće. Ali, ništa nije sigurno. Kako sam prije već rekao, u nogometu ništa nije zagarantirano”.

Dodao je kako su otvorene sve opcije i sve lige. “Mogu završiti karijeru ovdje u Madridu. Samo sam iskren. Nemam pojma što će se dogoditi sutra”, rekao je. Ugovor s Realom ima još dvije godine, a rekao je kako će više znati što će se ugovor približavati svome kraju. “Tada ću morati donijeti odluku – ostati u Realu, otići u drugi klub ili završiti karijeru”, istaknuo je.

Trostruki dobitnik Zlatne lopte kaže da nije zabrinut jer je svjestan da sve ima svoj početak i svoj kraj. “Na sve sam spreman – na ostanak, na odlazak ili kraj karijere. To je dio posla”, rekao je Ronaldo koji je u prošlosti priznao kako bi karijeru volio okončati na vrhuncu, prenosi Independent.

“Sadašnjost je zadovoljavajuća, uživam u Realu”, zaključio je Ronaldo.

Komentiraj