Screenshot/YouTube

Bivši hrvatski reprezentativac Robert Jarni novi je izbornik U-19 reprezentacije Hrvatske. Jarni je naslijedio Ferdu Milina.

“Presretan sam što sam dobio priliku i čast da vodim hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a posebno mi je drago da je to U-19 reprezentacija, u kojoj sam vidio puno talenta i s kojom se nadam da ćemo ostvariti zapažene uspjehe. Nema boljeg početka nego se odmah baciti na posao, a to nas upravo čeka, jer reprezentacija već sredinom srpnja gostuje na turniru u Japanu”, rekao je Jarni za službene stranice HNS-a.

Svoj trenerski put počeo je u matičnom Hajduku, a u međuvremenu je vodio i Istru 1961, bosanskohercegovačko Sarajevo, te Pécs i Puskás Akadémiju u Mađarskoj. Predsjednik HNS-a Davor Šuker izrazio je zadovoljstvo što je njegov bivši suigrač iz reprzeentacije i madridskog Reala prihvatio izborničku funkciju. “Želim mu puno sreće i uspjeha na klupi mladih vatrenih. Savez je na ovaj način promptno reagirao nakon odlaska Ferde Milina, a uskoro ćemo napraviti i neke promjene i u U-17 reprezentaciji”, kazao je Šuker.

Komentiraj