Predsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić kao ni sindikat kojem je na čelu nisu se priključili koaliciji stranaka “Jedina opcija”, izvijestio je u svom demantiju Ribić.

Naglasio je kako su potpuno netočne informacij da je on „postao partner koalicije „Jedina opcija“.

Istina je to da je Vilim Ribić, na poziv koalicije „Jedina opcija“, prisustvovao konzultativnom sastanku s predstavnicima te političke opcije, navodi Ribić i dodaje kako je nakon zatvorenog dijela sastanka održana i konferencija za novinare, gdje su istaknute ključne teme o kojima se razgovaralo.

Dakle, suprotno natpisima, ni Vilim Ribić, ni Sindikat kao organizacija nisu se priključili koaliciji „Jedina opcija“ već se Sindikat, sukladno praksi svih prethodnih godina i ovog puta odazvao na konzultacije s predstavnicima političkih opcija na kojem su iznesena stajališta Sindikata, ističe Ribić.

Naglašava i kako će se odazvat pozivu svake druge političke opcije koja ih pozove jer je, tvrdi, u interesu članova sindikata utjecati na politiku.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.