Rekordne gužve zabilježene su u nedjelju na graničnim prijelazima kod Metkovića i Ličkog Petrovog Sela na ulazu u Hrvatsku iz BiH pa se na prijelaz granice čeka čak tri sata, priopćili su iz Auto moto saveza u BiH (AMSBIH) sa sjedištem u Mostaru.

Pojačan je promet prema svim graničnim prijelazima na izlasku iz Bosne i Hercegovine, a najveće su gužve na graničnim prijelazima u mjestima Doljani koji vodi prema Metkoviću i Izačiću koji vodi prema Ličkom Petrovu Selu. Na prijelaz granice čeka se, po navodima iz AMSBiH, tri sata.

 

  • Kolone su kilometarske na tim graničnim prijelazima i stvaraju se često budući da su prometnice koje vode prema alternativnim graničnim prijelazima u blizini slabo označene.

 

Veće gužve u nedjelju su se stvorile i na graničnome prijelazu Gabela Polje kod Metkovića gdje se na prijelaz granice čeka jedan i pol sat, dok je na graničnim prijelazima Kamensko kod Tomislavgrada i Prisika u Bosanskom Grahovu zadržavanje 40 minuta.

Komentiraj

FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.