Predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner (HDZ) ocijenio je u petak navečer u Županiji kako je oporba napravila “veliku priču” iz toga što Ranko Ostojić (SDP) nije izabran za predsjednika saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost te dodao da oporbi bez sumnje pripada predsjedavajuće mjesto u tome saborskom odboru.

 Oporbi, kaže Reiner, bez sumnje pripada predsjedavajuće mjesto u tome saborskom odboru te navodi da bi se Ranko Ostojić, da je izabran, vjerojatno vrlo brzo našao u sukobu interesa.

 “Znate da Odbor za izbor i imenovanja većinom glasova nije bio za to. To nije presedan jer su se takve stvari događale i prije. Oporba je iz toga napravila veliku priču, a iz diskusija se moglo vidjeti da uopće nije došlo u pitanje ima li ili ne oporba pravo na mjesto predsjednika toga odbora. Ima pravo, samo su mnogi izražavali sumnju da Ranko Ostojić nije osoba za to jer bi jako brzo mogao doći u sukob interesa”, kazao je Reiner.

Predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner u Županji je bio nazočan svečanosti otvorenja 49. šokačkog sijela koje se u tome gradu održava do 9. veljače pod geslom “Idem šorom i pjevam bećarac”.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.