Izabrani zastupnik SDSS-a i šibensko-kninski župan Mirko Rašković danas je za ŠibenikIN rekao kako su mu iz vlastitih stranačkih redova poručili kako će mu ‘skinuti glavu’ te da je zato od predsjednice Kolinde Grabar Kitarović tražio zaštitu. Ipak, nijr otkrio tko mu je točno prijetio.

“Ostajem pri svemu što sam jučer rekao novinarima na Pantovčaku. Pritišću me lijevi i desni, i gornji i donji, a ime onoga koji mi je prijetio nisam htio otkriti ni Kolindi Grabar Kitarović. Prijetili su mi moji i na tome ću zasad ostati”, rekao je Rašković.

Dodao je kako nikada nije bio u Registru branitelja, pa nije ni mogao ostvariti braniteljsku mirovinu poručujući kako će penziju dobiti kad ostari. “Sve ostalo su gluposti i podmetanja. U mojoj imovinskoj kartici imate sve o meni i slobodno istražite”, rekao je.

“Ne zanima me u ovom trenutku ni Milanović ni Karamarko, ni Pupovac ni Stanimirović. Za tjedan dana je konstituiranje Sabora i nakon toga će sve biti jasno. Dotad je ovo jedina istina koju želim poručiti hrvatskoj javnosti”, zaključio je.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Damir SENČAR
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.