Ranko Ostojić će na predstojećim prijevremenim parlamentarnim izborima snage u devetoj izbornoj jedinici odmjeriti s Tomislavom Karamarkom. I sam tvrdi kako će to biti teška borba budući da se radi o izbornoj jedinici koja je tradicionalno utvrda HDZ-a.

‘Dragi moji frendovi i frendice. Svi na fejsu. Želim vam ugodne odmore i da lijepo iskoristite ljetne praznike. Mene čeka teška i neizvjesna borba sa Tomislavom Karamarkom u 9. izbornoj jedinici. Da vas podsjetim. On je jednoglasno izabran s 90 tisuća glasova potpore kao jedini kandidat na izborima za predsjednika HDZ-a. Bit će teško, pogotovo što Darko Milinović koji je bio uz Karamarka, ali i svakog prije kasnije samo u ličko-senjskoj tvrdi da ima 10 tisuća članova, a da u 9 izbornoj ima 50 tisuća članova HDZ-a. Pa tko ih može pobijediti. Ipak, rezultati izbora daju pravu sliku. Ni članovi HDZ-a ne glasaju za njih, a kamoli članovi obitelji. Ipak jedva čekam sučeljavanje. Hoće li poslat Karamarka ili nekog drugog. Sve u svemu, nešto u matematici ne štima. Milinovićevoj naravno’, napisao je Ostojić noćas na svom Facebook profilu.

Ranko Ostojić je jučer gostovao u Dnevniku Nove TV i govorio o predizbornoj strategiji SDP-a te je rekao kako, što se izbornih listi tiče, nema potrebe za promjenama, ali kako isto tako ništa ne želi prejudicirati.

‘SDP uvijek kad je ulazio u koaliciju, ulazio je sa svima koji su naši partneri. Nitko u političkoj utakmici koja se događala nije doživio da ga je SDP pojeo. Naravno da svatko može ići samostalno, međutim mi smo snagu pokazali zajedno i nadam se da će tako biti i ubuduće’, kazao je Ostojić.

Komentiraj

FOTO:Igor Kralj/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.