Trener lidera Premiershipa Leicestera, Claudio Ranieri u ponedjeljak je izjavio kako je favorit za osvajanje ovogodišnjeg naslova prvaka Tottenham. Spursi se trenutno nalaze dva boda iza Leicestera, a do kraja prvenstva je još 11 utakmica. Posljednji su se put Spursi našli na vrhu Premierlige u prvom tjednu sezone 2009/10.

Ipak, Ranieri vjeruje kako momčad iz Londona može prekinuti 55-godišnje čekanje na naslov prvaka. “Oni su jaki u svakoj situaciji”, rekao je Ranieri. Momčad Leicestera danas igra protiv WBA, a ispuste li koji bod, a Spursi u srijedu slave protiv West Hama Slavena Bilića, mogli bi se naći na prvom mjestu. Arsenal za Tottenhamom zaostaje tri boda.

“Svi govore o Leicesteru ove sezone, a nitko o Tottenhamu. Oni su, po mom mišljenju, ovogodišnji favoriti. I kada napadaju, i kad se brane, točno znaju što žele. mi smo iznenađenje sezone, to je fantastično. Imamo odličnu energiju, ali smo i realni – glavni konkurenti su nam Manchester City, Arsenal i Tottenham”, dodao je Ranieri.

Komentiraj

FOTO: EPA/WILL OLIVER
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.