Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić od dolaska u Barcelonu iz Seville 2014. godine, nametnuo se kao jedan od važnijih nogometaša momčadi Luis Enrique. Ugovor s katalonskim divom ima do 2019. godine, a za 24 sata je otkrio kako je s upravom kluba već počeo pregovore o novom ugovoru. “Moglo bi i tu uskoro biti nekih novosti”, kazao je.

Prošle je godine s Barcelonom osvojio čak pet trofeja. “Znam da će biti vrlo teško ponoviti 2015. godinu, ali potrudit ćemo se da 2016. bude jednako dobra. Nitko nikada nije obranio titulu Lige prvaka, a tu leži naša motivacija”, dodaje Rakitić koji je otkrio kako mu je najdraži trenutak prošle godine postizanje gola u finalu Lige prvaka protiv Juventusa.

Rakitić je rekao kako mu je prošla godina bila odlična i u profesionalnom i u privatnom životu. Za četiri će mjeseca ponovno postati otac, supruga Raquel rodit će drugu djevojčicu.

Barcelonu je pojačao Arda Turan, ali Rakitić kaže kako nije zabrinut njegovim dolaskom. Ističe kako je u godinu i pol dana, koliko je u Barceloni, dokazao što može i koliko je važan u Barceloni.

Komentiraj

FOTO:EPA/Quique Garcia
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.