Slavni redatelj Quentin Tarantino otkrio je kako bi volio napraviti ‘jako, jako, jako strašan horor’, prenosi Independent. Redatelj je već poznat po izrazito krvavom nasilju u svojim filmovima, ali svoju strast za brutalnim želi odvesti jedan korak dalje. Jedini problem moglo bi biti vrijeme – jer je ranije otkrio kako planira prestati režirati. U planu ima još dva filma.

“Ne želim biti tip koji će ovo raditi zauvijek. Trebao bi postojati kraj”, rekao je u prosincu. Dodao je i kako je ‘pokrio’ svoje najdraže teme – Drugi svjetski rat i borilačke vještine. “Možda je ostao još jedan žanr kojeg bih volio obraditi – neki gangsterski film smješten u 1930-e godine”, kaže Tarantino dodajući i kako bi volio napraviti neki ‘jako, jako, jako strašan horor’ u stilu ‘Egzorcista’.

Posljednji Tarantinov film ‘Hateful Eight’ u kina stiže ovog mjeseca, a u ponovno igraju neke od najvećih faca Hollywooda – Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Marsden i mnogi drugi. U hrvatskim ćemo ga kinima moći gledati od 7. siječnja.

Komentiraj