Trener Hajduka Marijan Pušnik u srijedu je najavio sutrašnju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv rumunjskog CSMS Iasija.

Iako je bio najavljivan njegov povratak, Lovro Kalinić neće sutra istrčati na Poljud. Pušnik kaže da se prvi vratar Hajduka ne osjeća dobro i ne želi riskirati, iako je Kalinić, jedini Hajdukov reprezentativac, imao želju nastupati.

“Očekujem pun stadion i pobjedu”, najavio je Pušnik. “Vjerujemo da smo puno toga naučili iz prve utakmice. Ne da su oni loši, nego mi imamo bolje igrače”, rekao je trener dodajući da se nada da će im splitska publika pomoći da prođu u treće pretkolo. Također, najavio je i neke promjene u odnosu na prvu utakmicu.

Ozlijeđeni Tino Sven Sušić, dodaje, nije potpuno spreman. “Zglob je bio natečen, ali stisnuo je zube i pomoći će sutra”, kaže. Frank Ohandza i Said konkuriraju za sutrašnji susret. Zaključio je kako neće igrati na 0:0, već će od prve minute krenuti po pogodak.

Trener rumunjske momčadi Nicolo Napoli izrazio je optimizam pred sutrašnju utakmicu. “U prvoj utakmici smo mogli povesti sa 3:0, ali dogodilo se da je Hajduk izjednačio u produžecima”, objasnio je Napoli svoj optimizam. Dodao je kako kvaliteta travnjaka nije presudna za pobjedu, jer će obje ekipe igrati na istoj travi.

Hajduk se iz Rumunjske prošlog tjedna vratio sa 2:2, nakon što su u prvom poluvremenu gubili sa 0:2.

Komentiraj