– U Belavićima na kućnom broju 126, gdje je počinjeno dvostruko ubojstvo i samoubojstvo, u 16,30 sati počeo je očevid, a po izjavama okupljenih poslovnih prijatelja i mještana koji poznaju svu trojicu muškaraca, riječ je o obračunu poslovno povezanih ljudi.

Kako je za Hinu potvrdila glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard, očevid obavlja ekipa kriminalističke policije pod vodstvom zamjenika županijske državne odvjetnice iz Karlovca.

Ekipa za očevid utvrđuje tragove i dokaze oko kuće i u kući gdje se dogodila tragedija. Očevid će trajati satima, a nakon njega Županijsko državno odvjetništvo, kao je najavljeno, objavit će priopćenje.

Po neslužbenim informacijama, izjavama okupljenih poslovnih prijatelja i mještana koji poznaju svu trojicu muškaraca, riječ je o obračunu poslovno povezanih ljudi, a ne o braći, kako su javljali lokalni karlovački mediji.

Najvjerojatnije je vlasnik kuće iz vatrenog oružja ubio dvojicu koji su mu došli u kuću, a nakon toga počinio je samoubojstvo.

Ljudi koji su poslovno surađivali s poginulim muškarcima željeli su ostati anonimni te su rekli da su dvojica – vlasnik tvrtke iz Duge Rese i bivši policajac od vlasnika kuće koji ih je ubio, a zatim počinio samoubojstvo došli utjerati dug.

Policija je popodne najprije potvrdila ubojstvo dvojice i teško ranjavanje trećeg muškarca, a nedugo zatim da je i on umro.

Okupljeni građani se pred novinarima javljaju policiji kako bi joj dali dodatne informacije, među kojima je i ona da je sudionik obračuna bio u policijskoj odori, što policija provjerava.

Komentiraj