Novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić u utorak je objavio i svoj prvi popis igrača na koje računa u posljednjim dvjema utakmicama skupine H kvalifikacija za EURO 2016., protiv Bugarske 10. listopada u Zagrebu i Malte 13. listopada u Ta’Qaliju.

Na Čačićevu popisu su 23 imena, od kojih su svi već barem jednom nastupili za Hrvatsku, a u odnosu na posljednju akciju, posljednju u kojoj je ibzornik bio Niko Kovač, nalaze se dva nova imena i to branič Dinama Josip Pivarić i napadač Malage Duje Čop.

“Pivarić, koji se ustalio u momčadi Dinama kad sam mu ja bio trener, svojim je igrama zaslužio naći se u reprezentaciji. Duje Čop igra u španjolskoj ligi, participira u Malagi, a već je i bio na širem popisu. Olića nemamo na prvoj utakmici zbog tri žuta kartona, a Mandžukić je ozlijeđen, pa sam procijenio da nam je Čop potreban”, argumentirao je svoj izbor Ante Čačić.

S posljednjeg Kovačeva popisa nisu pozvani branič PAOK-a Marin Leovac, veznjak Hajduka Mijo Caktaš i napadač Fiorentine Ante Rebić.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.