Koprivničko–križevačka policija pronašla je laboratorij za proizvodnju i uzgoj marihuane sa zasađene 23 biljke zbog čega je kazneno prijavila 39-godišnjaka kojeg tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

Muškarca sa šireg đurđevačkog područja sumnjiči se da je se od svibnja ove godine bavio nedozvoljenom proizvodnjom droge, te da je davao na uživanje marihuanu dvojici 30-godišnjaka i 31-godišnjaku, izvijestila je policija.

Policija je od osumnjičenika oduzela 30-ak grama marihuane, oko 350 grama mješavine droge, sedam mililitara ulja konoplje, četiri konoplje te pribor i oprema za unutarnji uzgoj konoplje i drugi predmeti. U laboratorij za proizvodnju i uzgoj marihuane bile su zasađene 23 biljke konoplje visine od 77 do 182 centimetara.

Komentiraj

FOTO:Ivica Galovic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.