Povodom održavanja  tradicionalnog stolnoteniskog memorijalnog turnira „Antun Tova Stipančić“ svoje stolnotenisko umjeće  prezentirale su u prijateljskom meču hrvatska i slovenska ženska stolnoteniska ekipa u kolicima.

Hrvatska ekipa, za koju su igrale osvajačice srebrene medalje na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru, Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić  pobijedile su  slovensku ekipu za koju su igrale Andrea Dolinar i Barbara  Meglič s 3-0.

U pojedinačnim mečevima Anđela Mužinić bila je uspješnija od Andreje  Dolinar s 3-0, a  hrvatsku dominaciju i pobjedu potvrdila je Helena Dretar Karić  savladavši Barbaru Meglić  s 3-1.

Bila je to još jedna uspješna promocija hrvatskog stolnog tenisa za osobe s invaliditetom, a susret je odlično organizirao STK “Duga Resa”.

Komentiraj

FOTO:Hina
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.