Talijanski nogometaš Mario Balotelli, trenutno ‘na radu’ u Liverpoolu, dobio je priliku da karijeru vrati na pravu stazu – i to u dresu talijanskog trećeligaša. Otkako je prošlog ljeta stigao na Anfield, Balotelli je uspio zabiti samo jedan pogodak, a sada je na radaru talijanskog kluba Lupa Castelli, prenosi Mirror.

Budućnost Talijana u Liverpoolu je neizvjesna, menadžer Brendan Rodgers sam je prije nekoliko dana rekao da je sudbina talijanskog napadača u njegovim vlastitim rukama, a Liverpool je u ovom prijelaznom roku napad već pojačao dovođenjen Christiana Bentekea, Dannyja Ingsa i Roberta Firmina. Rješenja za napad ‘Redsa’ su i ‘starosjedioci’ Daniel Sturridge, Divock Origi, Rickie Lambert, Fabio Borini i Jerome Sinclair – čime je Balotelli tek deveta ‘violina’ Liverpoola.

Počasni predsjednik talijanskog trećeligaša Lupa Castellija, Marco Amelia, potvrdio je kako su spremni dovesti Balotellija natrag u domovinu i dati mu priliku da krene ispočetka. “Naša namjera je da dovedemo našeg prijatelja Marija kao igrača kojem je u ovom trenutku potreban izazov i nov početak. Vidimo da više ne želi igrati, navijači su protiv njega i više uopće ne pokazuje svoje kvalitete”, rekao je Amelia za Sky Sport Italia.

Dodao je kako bi bilo dobro za njega da napravi dva koraka natrag i svima pokaže za što je sposoban. “S ekonomske strane, vidjet ćemo što se da napraviti. Mislim da je u ovom trenutku najvaženije da Mario pronađe volju koja mu je potrebna za svako natjecanje”, dodao je Amelia.

Komentiraj