Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je u ponedjeljak ravnateljicu i štićenike čakovečkog Centra za odgoj i obrazovanje i tom im prilikom uručila 3D pisač, donaciju osiguranu sredstvima dobivenim za troškove izborne kampanje, i zahvalila im što su izradili kipiće “Oskar znanja”.

“Ovo je jedan veliki Oskar za vas!“, rekla je predsjednica, zahvalivši štićenicima Centra što su u vrlo kratkom roku izradili veliki broj kipića “Oskara znanja” te tako omogućili da se i ove godine održi dodjela priznanja najboljim hrvatskim školarcima kojoj je prijetilo ukidanje zbog nedostatka sredstava.

  • Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je primila ravnateljicu i štićenike čakovečkog Centra za odgoj i obrazovanje
  • Tom im je prilikom uručila 3D pisač, donaciju osiguranu sredstvima dobivenim za troškove izborne kampanje
  • Zahvalila im je i što su izradili kipiće “Oskar znanja”

U priopćenju Ureda predsjednice stoji i da se ravnateljica Centra zahvalila predsjednici, istaknuvši kako im je ova donacija od neizmjerne važnosti. Učenicima Centra za odgoj i obrazovanje 3D pisač koristit će za izradu raznih didaktičkih materijala, koji će im služiti u procesu rehabilitacije, kao i za izradu suvenira čijom prodajom Centar dolazi do prihoda.

Komentiraj

FOTO:Robert Anic
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.