Suprotno očekivanjima novinara okupljenim ispred središnjice HDZa, gdje su u ponedjeljak u15 sati trebali biti nastavljeni pregovori HDZ-a i Mosta, oni su iznenada prebačeni u središnjicu Mosta, a predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u pratnji najbližih suradnika se nešto iza 15 sati autom zaputio prema Mostovim prostorijama.

“Oni su nas zvali da vidimo njihove prostorije, a ja tamo još nisam bio pa se veselim”, rekao je kratko Plenković novinarima.

Upitan kako to da je u zadnji trenutak došlo do promjene plana uzvratio je kako je “to bilo unaprijed dogovoreno”.

Plenković je u ponedjeljak ujutro novinarima pred središnjicom HDZ-a rekao da u pregovorima s Mostom sve ide sukladno dogovorenom hodogramu i da nije nikakav “dan D”, istaknuvši kako ovoga tjedna želi s Mostom dogovoriti sve najbitnije stvari.

“Sve ide sukladno dogovorenom hodogramu i ideja je da ovaj tjedan s Mostom dogovorimo sve ono što je najbitnije”, kazao je Plenković.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.