U povodu Božića kojeg pravoslavni kršćani slave po julijanskom kalendaru, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je božićnu čestitku mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom Porfiriju Periću i svim vjernicima zaželjevši im uspješnu novu 2016. godinu.

Predsjednica Grabar-Kitarović je tradicijskim pozdravom “Mir božji, Hristos se rodi” srdačno čestitala Božić, zaželjevši svim vjernicima mir, veselje, te puno uspjeha i zadovoljstva. U tom duhu čestitala je i zaželjela uspješnu novu 2016. godinu.

“Želim da nas ozračje Božića potakne na zajedništvo i da nam svima nova godina donese mir, veselje, puno uspjeha i zadovoljstva”, kazala je Grabar-Kitarović. Tom je prigodom uputila čestitku i mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom Porfiriju Periću.

Komentiraj

FOTO:Boris ScitarPIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.