Vratar Filip Ivić (23) potpisao je četverogodišnji ugovor s poljskim prvakom Kielceom, gdje će nastaviti karijeru od ovog ljeta. Ivić je u Zagrebu proveo 12 godina, te je prošao sve uzraste i kategorije, prenosi službena stranica PPD Zagreba.

“Ovo je za mene jako emotivan trenutak na koji sam se dugo spremao, ali koliko god da se spremaš i znaš da rastanak mora doći u trenutku kada se to i dogodi naprosto ti nije lako”, rekao je Ivić zahvaljujući se Upravi PPD Zagreba, suigračima i trenerima s kojima je radio.

“Znam da je preda mnom još puno rada, učenja, odricanja i dokazivanja”, poručio je. Iako je s PPD Zagrebom imao ugovor još dvije godine, ponuda koja je došla iz Poljske nije se mogla odbiti. “Trener Kielcea gospodin Dujšebaev te predsjednik kluba Bertus Servaas pokazali su velik interes za mojim dovođenjem i na koncu smo sjeli, sve dogovorili i sklopili četverogodišnju suradnju. Siguran sam da ću se jednog dana vratiti u svoj Zagreb i da ovo nije posljednje što sam odigrao u najdražem dresu”, ispričao je Ivić.

“Ovo nije zbogom, samo zasad doviđenja”, zaključio je 23-godišnji vratar.

Komentiraj

FOTO:Goran Stanzl/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.