Bijela kuća u srijedu je ukinula 40 godina staru zabranu fotografiranja tijekom obilaska unutrašnjosti tog zdanja te pozvala posjetitelje da podijele svoje fotografije naTwitteru.

Informaciju je objavila prva dama SAD-a Michelle Obama u video snimci objavljenoj na Instagramu. “Ako ste ikad bili u obilasku Bijele kuće, vjerojatno ste uočili jedan znak”, kaže Michelle Obama, u rukama držeći natpis na kojemu piše “Zabranjeno fotografiranje i dijeljenje fotografija na društvenim mrežama”. “To odsad ne vrijedi”, rekla je prva dama, uz osmijeh pokidavši znak.

 

  • Bijela kuća ukinula je 40 godina staru zabranu fotografiranja tijekom obilaska unutrašnjosti
  • Posjetitelji su pozvani da podijele svoje fotografije na Twitteru

 

 

Bijela kuća nije objavila koji je razlog takvoj promjeni politike no upozorava da će korištenje nekih vrsta fotoaparata i pribora poput štapova za selfieje i dalje biti zabranjeno.

Video kamere, tableti i fotoaparati na stalcima također će biti zabranjeni. Bit će dopušteno snimanje mobitelima i manjim fotoaparatima, objavila je Bijela kuća.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.