Ruski mediji objavili su fotografiju oca i kćerkice koja je nastala trenutak prije nego su ušli na koban let iz Sharm el Sheikha za Sankt Peterburg. Fotografiju je snimila djetetova majka i objavila na svojem profilu na ruskoj društvenom mreži Vkontakte uz poruku: ‘Zbogom Egipte, mi sad idemo kući!’

Podsjetimo, u subotu se na Sinajski poluotok srušio ruski zrakoplov. U njemu je bilo 224 ljudi, od kojih 17 djece. Pad nitko nije preživio. Egipatske vlasti su na repu aviona pronašle “crnu kutiju” i poslale su ju na analizu. Dosad je pronađeno 129 tijela koja većem broju stižu na aerodrom Pulkovo u Sankt Peterburgu.

 

Spasitelji koji rade na izvlačenju tijela žrtava iz olupine, dosad su uspjeli izvući njih stotinjak. Članovi obitelji poginulih u sve većem broju stižu na aerodrom Pulkovo u Sankt Peterburgu na koji je avion trebao sletjeti, kako bi čuli najnovije informacije o svojim najmilijima, iako je posve izvjesno da su svi putnici poginuli.

U međuvremenu su na Sinaju pronađene crne kutije koje bi trebale rasvijetliti okolnosti ove strašne tragedije. Teroristi ISIL-a su preuzeli odgovornost, ali zasada nema naznaka koje bi to potvrdile.

Komentiraj