U prvom dijelu subote u unutrašnjosti će prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, u Slavoniji će povremeno biti i susnježice i snijega. U zapadnim predjelima poslijepodne će doći do prolaznog razvedravanja. Na Jadranu pretežno sunčano, a samo na južnom dijelu ujutro i prijepodne još oblačnije uz mogućnost za malo kiše ili lokalni pjusak, javlja Državni hidrometeorološki zavod.

Vjetar većinom slab, a u Slavoniji do umjeren sjeverozapadni i zapadni. Na Jadranu umjerena do jaka bura u okretanju na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 1 do 6, na Jadranu od 9 do 13 °C.

Sztra će biti pretežno sunčano, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu povremeno s umjerenom naoblakom. Ujutro u kopnenim predjelima mjestimice magla.

Vjetar slab, poslijepodne do umjeren jugozapadni, na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, zatim sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura uglavnom od -4 do 1, u gorju i niža, a na Jadranu od 2 do 7 °C. Najviša dnevna između 4 i 9, na Jadranu 10 i 14 °C.

Komentiraj