Dubrovačka policija privela je 34-godišnjaka jer je putem tzv. ‘Dark weba’ iz Njemačke naručio 250 grama amfetamina, izvijestila je u petak dubrovačko-neretvanska policija.

U priopćenju navode da uhićenog sumnjiče da je ”u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi, putem ilegalnih internetskih stranica tzv. Dark weba od za sada nepoznate osobe s područja Njemačke, kupio 250 grama droge amfetamin i dogovorio da mu se na područje Dubrovnika dostavi preporučenom pošiljkom putem pošte”.

Osumnjičeni je zatečen prilikom pokušaja preuzimanja pošiljke u srijedu, 24. svibnja tijekom poslijepodnevnih sati u Vukovarskoj ulici u Dubrovniku, a uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Komentiraj

FOTO:FaH/ Damir SENÈAR /ik
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.