Policija je otvorila vatru na automobil koji se zaletio u barikade na finišu biciklističke etape Tour de Francea, javlja britanski Metro. Policija je pucala na automobil u Place de la Concorde samo nekoliko sati prije nego što su ciljem prošli biciklisti.

Glasnogovornik policije Luc Poingrant rekao je kako je automobil uspio pobjeći, a u njemu su se nalazila dva putnika, koja su nakon policijske pucnjave prošla bez ozljeda. Policijski službenici završavali su sa postavljanjem barikada za utrku kada je automobil počeo rušiti te iste barikade. Potom su policajci otvorili vatru, nakon čega se automobil udaljio.

Direktor Tour de Francea Thierry Gouvenou rekao je kako nema puno informacija o incidentu, ali je i dodao kako on neće utjecati na utrku. Pointgrant je dodao kako nitko od policajaca nije ozlijeđen.

“Čini se kako je došlo do nekakve nesreće, a potom je automobil pokušao probiti sigurnosne barikade”, rekao je jedan od svjedoka. “Policija ga je pokušala zaustaviti, a zatim su otvorili vatru”.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.