Dubrovačko-neretvanska policija pronašla je u ponedjeljak na graničnom prijelazu Nova sela više od 15 kilograma marihuane u vozilu kojim je upravljala 46-godišnja državljanka Crne Gore, izvijestila je u utorak dubrovačko-neretvanska policija.

Prema navodima iz policijskog izvješća, na granični prijelaz došla je oko 12 sati i tijekom kontrole granična policija je posumnjala da krijumčari drogu.

Pregledom automobila pronađen je 21 paket s ukupno 15,255 kilograma marihuane. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, državljanka Crne Gore je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, navode iz policije.

Komentiraj

FOTO:HINA / PU DUbrovačko-neretvanska
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.