“Nisam znao gdje bih sa sobom. Otrčao sam u tunel, ali sam se odmah vratio”, rekao je Slaven Bilić nakon fantastične izvedbe nogometaša West Hama i potpunog preokreta protiv Evertona, koji je 12 minuta prije kraja imao veliko vodstvo od 2:0.

Engleski mediji ponovno hvale bivšeg hrvatskog izbornika, naglašavajući kako je taktički potpuno nadmudrio stratega Evertona. Naglasio je Bilić koliko je Romelu lukaku važan igrač Evertona, nazvavši ga ‘zvijeri’, ali Bilić i u svojoj momčadi ima jednu zvijer – Dimitrija Payeta, kojeg Britanci podcrtavaju kao jenog od najboljih nogometaša Premierlige ove sezone.

Bivši nogometaš Arsenala Martin Keown (49) u subotu je u emisiji MOTD označio Andyja Carrolla kao ključnog čovjeka, koji je radio ‘dar-mar’ nogometašima Evertona. “Bilić je potpuno pogodio s izmjenama. Prvo je uveo Carrolla pa Sakha. Carroll je radio veliki nered Evertonu”, objasnio je Keown, i dodao: “Bilić si je vjerojatno mislio: ‘Kako sam ja dobar'”.

49-godišnji bivši nogometaš vjeruje da je Bilić West Hamu donio veliku menadžersku klasu, napominjući da su ove sezone veliku ulogu odigrali nogometaši, vlasnici kluba i navijači, ali Bilić je ključna osoba zbog koje je West Ham trenutno peta momčad Premierlige.

Komentiraj