Zastupnik MOSTA-a Juro Martinović U mreži prvog na Hrvatskom radiju otkrio je kako će Božo Petrov biti jedan od potpredsjednika Vlade.

Predsjednik Sabora bit će pak iz redova Domoljubne koalicije, rekao je Branko Hrg iz HSS-a. Ime kandidata nije htio dati, opravdavši se time što je pregovarački proces bio previše otvoren javnosti. Tvrdi i da će se potpisivanje koalicijskog sporazuma dogoditi ovih dana.

“Svaki vladin resor morat će se uskladiti između Mosta i Domoljubne koalicije te premijera, struka je na prvom mjestu”, rekao je Martinović.

“Do 11. siječnja trebali bismo imati prve naznake o smanjenju ministarstava, Japan ih ima šest, a mi 20. Plan je da se Vlada smanji barem za pet ministarstava, kao i da se smanji veliki broj agencija.

Mi ćemo predložiti igrače, a konačna riječ će biti mandatareva – on će biti selektor koji će odlučiti koji će igrač igrati u utakmici”, zaključio je Hrg.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.