Obožavatelji serije ‘Igra prijestolja’ već nestrpljivo čekaju šestu sezonu popularnog serijala nastalom prema knjigama Georgea R.R. Martina, a autori serije ‘upozoravaju’ kako se gledatelji trebaju pripremiti na ‘spktakl’.

Jeremy Podesawa režirao je prošlogodišnju kontroverznu epizodu “Unbowed, Unbent, Unbroken” u kojoj je silovana Sansa Stark, a svoj će povratak odraditi na prve dvije epizode šeste sezone. Podesawa taj izazov smatra ‘uzbudljivim, ali i malo zastrašujućim’.

Obećao je gledateljima kako se imaju čemu radovati. “Očekivanja su uvijek visoka na početku sezone, a zastrašujuće je predstaviti sve te likove. U novoj sezoni gledateljima ne moramo puno objašnjavati. Sezona započinje s praskom i odmah se kreće u uzbuđenja”, rekao je Podesawa za Yahoo.

 

  • Svjestan je razilaženja serije sa knjigama Martina. “Postoji ogromna znatiželja kamo ćemo ići sa pričom, što me čini jednako uzbuđenim kao i nervoznim”, dodao je. Smatra kako je već bilo dosta odstupanja od knjiga, te kako su gledatelji spremani potpuno ‘ozaći’ iz knjiga.

 

“Mislim da će svi biti vrlo sretni. Sumnjam da će biti razočaranih obožavatelja”, dodao je. Nije otkrio što će se na kraju dogoditi s ljubimcem fanova Jonom Snowom, ali je rekao kako se priča kreće prema naprijed u vrlo velikom i ekspanzivnom okruženju. Šesta se sezona počinje prikazivati u travnju sljedeće godine.

Komentiraj