Eurozastupnik i kandidat za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković je ocjenom da je u Socijaldemokratskoj partiji i kod njenog predsjednika zavladala panika komentirao izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića kako bi Plenković prije pripadao liberalnoj struji SDP-a nego HDZ-u.

“Simpatično je kako je brzo nakon što sam obznanio svoju kandidaturu zavladala panika i kod njega i u SDP-u. Ja se u HDZ-u zajedno sa svojim kolegama osjećam jako dobro”, kazao je Plenković u subotu nakon polaganja vijenaca na Mirogoju u prigodi Dana državnosti, na traženje novinara da komentira Milanovićevu izjavu.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u petak je rekao kako bi, svemu što zna o njemu, kandidat za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković prije pripadao liberalnoj struji SDP-a nego HDZ-u, te dodao kako ne zna što Plenković radi u HDZ-u.

Komentiraj

FOTO:Goran Stanzl/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.