Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković izjavio je u nedjelju navečer, dolazeći u stranačku središnjicu, kako je glavni cilj u drugom krugu izbora bio iskorak u jednom od četiriju velikih gradova, a ostvarili su ga u Splitu Andro Krstulović Opara i splitski HDZ.

Plenković je rekao novinarima da prati rezultate i misli da su dobri, a još će malo sve rezimirati nakon što se čuo s nekoliko kolega. Glavni cilj u Splitu su ostvarili Krstulović Opara, splitski HDZ i splitsko-dalmatinski HDZ.

“Čestitam im, kao i na sjajnom uspjehu Ivanu Anušiću u Osječko-baranskoj županiji. To su za mene bile amblematične bitke ovih lokalnih izbora, i ta oba cilja smo ostvarili”, rekao je Plenković. “Izvrsno, čestitam svima”, poručio je Plenković.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Daniel KASAP
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.