Predsjednik Mosta Božo Petrov najavio je u srijedu da će na idućoj sjednici Vlade biti izabran određeni broj pomoćnika ministara koji su u kvotama Domoljubne koalicije i Mosta.

“Ako se uspijemo dogovoriti, imena zamjenika i pomoćnika ministara znat će se u roku tjedan dana. S tim da će sutra na Vladi biti izabran određeni broj pomoćnika ministara u kvotama Domoljubne koalicije i Mosta, odnosno u svim ministarstvima”, kazao je Petrov novinarima u stanci sjednice Vijeća za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta.

Naglasio je kako je oko izbora zamjenika i pomoćnika ministara najbitnije postići konsenzus na Vijeću za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta.

Na upit zašto se za vrijeme stanke došao sastati sa zastupnicima Mosta koji su članovi Vijeća, odgovorio je kako se došao konzultirati sa stranačkim kolegama vezano uz zamjenike i pomoćnike ministara.

Komentiraj

FOTO:Patrik Macek/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.