Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov noćas je na Facebooku objavio kako je člana Mosta Marija Bužurića fizički napao predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini, Zvonko Hrgović. Petrov je poručio kako ih ni fizički napadi neće zaustaviti.

“Danas je u popodnevnim satima napadnut naš član, kandidat VI. izborne jedinice Mario Božurić. Napao ga je predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini, Zvonko Hrgović i pritom mu, na svu sreću, uspio nanijeti samo lakše tjelesne ozljede.

Jedini i isključiv motiv napada jest javno političko djelovanje gospodina Božurića, čime se suprotstavio HDZ-ovim moćnicima koji godinama upravljaju tim područjem. Drugim riječima, njegov jedini „krimen“ jest želja za pravednijim, sigurnijim i stabilnijim rodnim krajem i Hrvatskom u cjelini.

Nažalost, ovo nije prvi put da se Mostovi članovi suočavaju s fizičkim prijetnjama i napadima, što ne isključuje i mene osobno. Očekujemo osudu napada od vrha HDZ-a, kao i da se ograde od ovakvih sramotnih poteza njihovih članova. Ovim putem pozivam sve političke aktere na fer kampanju i sučeljavanje argumentima, a ne šakama. Ne možete i nećete nas uplašiti”, napisao je Petrov na Facebooku.

[NI FIZIČKI NAPADI NEĆE NAS ZAUSTAVITI]

Danas je u popodnevnim satima napadnut naš član, kandidat VI. izborne jedinice…

Posted by Božo Petrov on Saturday, August 20, 2016

Komentiraj