Pod naslovom “Silovanje u braku” nezavisni zastupnik Stipe Petrina na slikovit je način opisao odnos Mosta i HDZ-a. Petrina putem facebook stranice svoje nezavisne liste kaže da ne žali Most koji je sam birao vezati se uz HDZ.

“SILOVANJE U BRAKU

Ne žalim Božu Petrova koji je pokajnički priznao da u (crkvenom) braku s HDZ-om redovito ima sex bez pristanka.

Možda je bolno al’ tako ste htjeli. Vezati se uz stranku koja je pljačkama, korupcijom obeščastila i demoralizirala narod, ne može se opravdati boljim izborom radi istog svjetonazora.

Zanima me gadite li se sami sebi!?

Da imate iti malo integriteta otišli bi prvi, ovako patite u tišini.

Vjerujem da će vam riječi s oltara doći ko melem za dušu-do prvog ponovnog politickog silovanja…

BRAK IZ INTERESA

Most je bio politička “udavača”. Lijepa mlada s idejom kako će se bogato udati i živjeti u gradu odgajajući sretnu djecu. Kada nezreo primaš savjete (od starih pokvarenjaka koji te vuku u jednom pravcu), sigurno krsni domoljub ima više šanse da ti postane partnerom, čovjek ide u Crkvu i voli domovinu! S druge strane prištavi pubertetlije možda i nisu bili najbolje rješenje, previše su slobodni, ali u toj kombinaciji “nevista” bi imala više šanse jer je “muž” ne bi mogao prebiti (nema mišiće).

Po meni Mostić je trebao pričekati zrelost (ne onu spolnu već socijalnu/političku) ali kako je riječ o ljudima koji su odgajani tradicionalno, drugo nismo niti mogli očekivati…

Nadam se da ovaj brak neće biti plodan…

Medeni mjesec je gotov…”, napisao je Petrina.

Komentiraj

FOTO:Patrik Macek/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.