Trener Dinama Ivajlo Petev danas je najavio subotnju utakmicu Dinama i Cibalije, koja se igra u sklopu 13, kola HNL-a.

“o je susret koji moramo dobro odigrati i osvojiti tri boda. Tako moramo igrati, ne samo sutra već u svakoj utakmici u našem prvenstvu”, rekao je bugarski trener dodajući kako se nada da će se Hodžić i Henriquez uskoto vratiti na razinu od prije godinu dana.

“Već je Fiolić igrao protiv Seville, a postoji mogućnost da Ćorić sutra zaigra”, poručio je Petev naglasivši kako su svi igrači važni a Dinamo. “Mnogo je još utakmica pred nama ove sezone, u nogometu igraju 25 igrača, a ne samo 5-6”.

Jutros se u nekim hrvatskim medijima pojavila priča kako je Paulo Machado odbio ‘biti pričuva Dinamovim klincima’ na utakmici Lige prvaka sa Sevillom, a Petev je, kao i sam klub, to demantirao. “Ne znam odakle ta informacija, to je laž. Lijepo sam nakon Seville objasnio situaciju o Pivariću i Machadu, zašto nisu konkurirali za utakmicu. Stoga me ova informacija jako iznenadila”, kazao je trener potvrđujućio kako su Machado i Pivarić u konkurenciji za Cibaliju.

Svi osim Antolića na raspolaganju su treneru za sutrašnji susret. Kapetan Dinama danas je uspješno operirao meniskus, nakon što se ozlijedio u trećem kolu Lige prvaka protiv Seville. Van travnjaka biti će od 4 do 6 tjedana.

Komentiraj