Trener zagrebačkog Dinama Ivajlo Petev u četvrtak je najavio sutrašnju utakmicu 33. kola HNL-a, u kojoj Dinamo gostuje kod Splita na Parku mladeži. Petev očekuje nastavak pozitivnog niza svoje momčadi i maksimalnu angažiranost svojih igrača.

“Malo me iznenadilo što Split ima toliko malo bodova i da je na ovoj poziciji jer su solidna momčad”, istaknuo je Petev dodajući da u sutrašnjoj utakmici sve ovisi o Dinamu. “Od prve minute moramo težiti našoj igri i našim ciljevima”.

Petev sutra ne može računati na Sosu, Matela, Šituma, Perića, Fiolića i Benkovića, a u konkurenciji su i Sammir i Ćorić. Soudani će sutrašnju utakmicu propustiti zbog tri žurta kartona, a tko će ga zamijeniti Petev će odlučiti tek nakon posljednjeg treninga.

Upitan vjeruje li da je moguć još koji kiks Rijeke u nadolazećim kolima, Petev odgovara: “Neću i ne želim pričati o Rijeci. Zanima me da smo se podigli nakon dva poraza, dečki su pokazali želju, karakter i to smo tražili od njih. Što će biti, sve je moguće”, zaključio je trener Dinama.

Komentiraj