Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini nakon pobjede nad Chelseajem izjavio je kako su njegovi igrači ‘gladniji i ljući’ nakon što su prošle godine završili na drugom mjestu Premiershipa. Pellegrinijeva je momčad prošlu sezonu završila sa osam bodova manje od ‘Bluesa’.

U nedjelju su ‘Građani’ uvjerljivo slavili protiv nogometaša Jose Mourinha. “Možda je ono što se dogodilo prošle sezone bilo dobro iskustvo. Ovi su igrači gladni i bijesn. Sada žele pobjedu u svakoj utakmici”, rekao je Pellegrini za BBC Sports.

“Nemoguće je dominirati protiv Chelseaja, ali u njihovim najboljim trenucima stvorili su samo jednu priliku za zgoditak. Sviđa mi se način na koji smo igrali, kako smo uvijek pokušavali doći do gola. Bila je to odlična predstava mojih nogometaša”, zaključio je Pellegrini.

City je nakon dva kola vodeća momčad Premiershipa sa maksimalnim učinkom i gol razlikom 6:0. Po šest bodova imaju i Leicester i Manchester United. Chelsea se nalazi na 16. mjestu sa jednim bodom i gol razlikom 2:5.

Komentiraj

FOTO:Alex Livesey/Getty Images
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.