‘Bad boy’ talijanskog nogometa Mario Balotelli od sada će morati paziti na svoje ponašanje. U ugovoru sa Milanom Balotelli će dobiti posebnu klauzulu za ‘dobro ponašanje’, koja će uključivati i zabranu ekstravagantinih frizura i odjeće te ga primorati na vođenje zdravog života.

Talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello sport tvrdi kako je izvršni direktor Milana Adriano Galiiani temeljio klauzule na propisima koji se primnjenjuju u talijanskom ratnom zrakoplovstvu. 25-godišnji nogometaš, koji je u više navrata kritiziran zbog svoje loše radne etike, trebao bi se vratiti u Milan samo godinu dana nakon što ga je napustio kako bi prešao u Liverpool, gdje je imao, najblaže rečeno0, tužnu i siromašnu sezonu.

 

  • U utorak je Balotelli odradio liječnički pregled, iako tranfer još uvijek nije službeno potvrđen. Prema informacijama Gazzette, Balotelli ne smije oštetiti sliku kluba, a njegovi računi na društvenim mrežama biti će pomno praćeni.

 

Balotelli će se morati oprostiti od svojih ‘ludih’ frizura i odjeće, pušenja i izlazaka u noćne klubove. Više neće smjeti kasniti na trening, a klub će ograničiti i njegovu konzumaciju alkohola.

Balotellijev prvi ‘mandat’ u Milanu bio je relativno uspješan, iako je bilo nekoliko ‘scena’. Pred kamerama je novinarima, koji su ga kritizirali zbog njegove igre, rekao kako nemaju pojma o nogometu i bacio mikrofon na pod. Zaradio je i kaznu zbog vulgarne geste usmjerene prema navijačima Cagliarija, te nakon što je uhvaćen kako puši u WC-u vlaka. Ali, svi se ti incidenti ne mogu ni mjeriti prema onima iz vremena kada je igrao za Manchester City. Tada je zapalio svoju kuću nakon što je u kupaoni zapalio vatromet.

Komentiraj

FOTO:EPA/MATTEO BAZZI
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.