[quote_box_center]

  • Proroci i vidovnjaci koji kažu “Madona će nam poslati pismo u četiri sata popodne” predstavljaju ljude koji svoju vjeru temelje na novostima

[/quote_box_center]

Papa Franjo danas se na misi u Vatikanu osvrnuo na božanska ukazanja te je uputio relativno oštru osudu bezbrižnog prihvaćanja ukazanja iznio u trenutku kad Vatikan najavljuje odluku o prepoznavanju “nadnaravnih objava” u marijanskom svetištu u Međugorju.

Poglavar crkve je upozorio da pojedinci “uvijek trebaju novosti za kršćanski identitet. Oni su zaboravili da su već izabrani, pomazani, da imaju garanciju Duha, i oni traže” dodajući da proroci i vidovnjaci koji kažu “Madona će nam poslati pismo u četiri sata popodne” predstavljaju ljude koji svoju vjeru temelje na novostima. “Oni od toga žive”, rekao je papa Franjo.

Prije 34 godine, točnije 24. lipnja 1981. godine šestero mladih, Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković, Ivan Dragićević, Ivan Ivanković i Milka Pavlović, izvijestili su o ukazanju Majke Božje na brdu Crnica, u Međugorju. Oni su tada ugledali ženu s djetetom u naručju, a tvrde da im se dan danas svakodnevno ukazuje Blažena Djevica Marija.

Komentiraj

FOTO:Zeljko Lukunic/PIXSELL
PIŠE:HINA
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.