– Uhvaćena su dvojica muškaraca kod kojih je zagrebačka policija pronašla dvjesto tisuća kuna vrijednu drogu, uključujući više od kilograma amfetamina i više od tisuću tableta “ecstasy”.

Dvojac u dobi od 27 i 18 godina policija je osumnjičila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te ga je nakon istraživanja predala pritvorskom nadzorniku.

Starijeg osumnjičenika policajci su legitimirali na Trnju u utorak kad su kod njega pronašli manju količinu marihuane i MDMA droge, a istog dana uhićen je i 18-godišnji osumnjičenik u Novom Zagrebu, izvijestila je zagrebačka policija.

Policajci su u stanu kod 18-godišnjaka pronašli 1130 grama amfetamina, oko 1150 komada ecstasya, 360 grama MDMA droge, oko 330 grama marihuane i manju količinu kokaina, dok je stariji muškarac u svom stanu imao manju količinu marihuane i MDMA.

Veće količine amfetamina, MDMA, marihuane i kokaina je po policijskim sumnjama nabavljao 27-godišnjak koji je drogu dogovorno skrivao u unajmljenom stanu u Novom Zagrebu u kojem živi 18-godišnjak i potom je prodavao na zagrebačkom narkotržištu.

Vrijednost zaplijenjene droge u uličnoj preprodaji dostigla bi cijenu preko 200.000 kuna.

Komentiraj

FOTO:Dusko Jarmaz/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.