Austrijska skijašica Anna Fenninger, dvostruka osvajačica Velikog kristalnog globusa, potrgala je križne i lateralne ligamente desnog koljena prilikom pada na treningu i neće nastupiti na otvorenju sezone ovaj vikend u Soeldenu, objavio je Austrijski skijaški savez odmah nakon što je utvrđena težina ozljede.

Prva utrka nove sezone Svjetskog kupa, veleslalom za skijašice, na rasporedu je u subotu , a austrijska novinska agencija APA javlja da je za Fenninger cijela sezona “gotova”.
Odmah nakon pada, austrijska skijašica je helikopterom prebačena u bolnicu u Innsbrucku gdje je utvrđeno da su joj puknuli križni i lateralni ligamenti lijevog koljena.
Trostruka svjetska prvakinja i olimpijska pobjednica u veleslalomu prošle je godine osvojila svoj drugi Veliki kristalni globus.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.