Napadač urugvajske nogometne reprezentacije i Barcelone Luis Suarez propustit će prvi dio skorašnjeg prvenstva Južne Amerike koje će se od 3. do 26. lipnja održati u SAD.

Suarez se ozlijedio u 57. minuti finala Kupa Kralja protiv Seville kada je napustio teren zbog ozljede bedrenog mišića.

Prema prvih prognozama ozljeda ipak nije toliko teška i sjajni napadač će putovati u SAD, ali neće biti spreman za početak natjecanja.

“Testovi su pokazali ozljedu mišića. Suarez će odmah početi s rehabilitacijom, a tretman će nastaviti i po dolasku u reprezentaciju,” poručili su iz Barcelone.

Južnoameričko nogometno prvenstvo, poznatije pod nazivom Copa America, ove godine obilježit će 100 godina postojanja. Posebno izdanje tog turnira bit će održano u SAD-u. Urugvaj će u prvom krugu natjecanja igrati u skupini C zajedno s reprezentacijama Meksika, Venezuele i Jamajke.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.