U padu s traktora u četvrtak je kod Ozlja poginuo 50-godišnji traktorist, dok će o odgovornosti njegovog 61-godišnjeg prijatelja, koji je na njegov zahtjev pogurnuo traktor na nizbrdici, odlučivati Općinsko državno odvjetništvo.

Karlovačka policija u petak je izvijestila kako je 50-godišnjak jučer oko podneva u mjestu Stojavnica sjeo na neregistrirani traktor te od prijatelja zatražio da traktor pogurne iz dvorišta na nizbrdicu da bi ga stavio u pogon.

Tom prilikom je traktor udario u zemljanu uzvisinu, a traktorist je s njega pao i zadobio teške ozljede. Umro je na putu do bolnice.

U policiji kažu kako će o odgovornosti 61-godišnjaka za ovu nesreću s tragičnim posljedicama odlučiti Općinsko državno odvjetništvo, kojem je proslijeđeno izvješće o ovom događaju.

Komentiraj

FOTO:Damir Spehar/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.